Yo si Sanidad Universal

Yo SI, sanidad universalAvui us presentem: Yo SÍ, Sanidad Universal.

Una pàgina web, promoguda per persones individuals i independents, usuàries i professionals del Sistema Nacional de Salud, però també d’altres sectors, que té per finalitat organitzar una campanya de protesta i de desobediència civil en contra del Reial Decret Llei 16/2012 de Reforma de la Sanitat Pública, que va entrar en vigor el 24 d’abril del passat 2012.

Aquest decret llei, imposat pel govern de Mariano Rajoy, exclou a centenars de milers de persones del dret a rebre atenció sanitària, anteriorment, un dret universal que garantit per a tota la població i sense excepcions d’origen. Actualment, i des de fa un any i mig, tant sols les persones que cotitzin al Sistema Nacional de Seguretat Social podran gaudir d’aquest dret. Una situació que exclou bona part del col·lectiu de persones estrangeres en situació administrativa irregular, però també a persones que no hagin cotitzat.

Hi trobareu des d’informació bàsica, notícies i convocatòries d’actes i conferències, informes i documentació, testimonis d’afectats, informació sobre com actuar i protegir-se en cas de trobar-se en situació de perdre aquest el dret, i també idees i propostes per a participar en la defensa de la sanitat pública per a tots i totes. Entreu-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: