Cinemigrante 2013

CineMigrante 2013Des d’avui, 2 de juliol fins el proper diumenge 7 de juliol, podem gaudir a Barcelona de la 1a edició de Cinemigrante, la Mostra Internacional de cinema i formació en Drets Humans de les persones Migrants.

Una molt bona iniciativa, que a través d’una bona selecció de films i documentals, cinematogràfics, cerca donar a conèixer entre el gran públic la realitat de les persones migrades arreu del planeta i denunciar la violació de drets socials, polítics, econòmics que pateixen els i les migrants quan han de marxar del seu país d’origen, quan són davant de les fronteres infranquejables o quan es troben als països de destí. Cinemigrante vol ser un espai per a la reflexió per visualitzar la situació i per trencar tòpics i estereotips.

A cada sessió, a més de cinema, s’ofereixen conferències i taules rodones per debatre sobre els drets de les persones migrants en el procés migratori, en els centres d’internament, en els contextos urbans o el tracte rebut per part dels mitjans de comunicació. El cicle compta també amb concerts, contes i teatre. Totes les sessions i activitats són d’accés lliure i gratuït.

Per a més informació, entreu a Cinemigrante, mireu el vídeo promocional i consulteu la programació!
No us ho perdeu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: