Jornades de Tanquem els CIEs

Jornades de formació, reflexió i acció sobre els CIEs. Participa-hi!Avui us presentem el blog informatiu i la campanya de sensibilització i acció: Tanquem els CIEs

Tanquem els CIEs és una iniciativa des d’associacions de veïns, entitats i col·lectius de persones immigrades i de suport a les persones immigrades, entitats en defensa dels drets humans i socials, així com també diversos grups d’investigació i recerca. Tanquem els CIEs sorgeix amb la voluntat de donar a conèixer la problemàtica dels centres d’internament per a persones estrangeres però, sobretot, per denunciar les pràctiques abusives i vulneració de drets de les persones estrangeres recloses, sinó també exigir el tancament d’aquests espais que priven de llibertat a persones que no han comès cap delicte.

Des d’avui i fins diumenge, Tanquem els CIEs organitza les Jornades de formació, reflexió i acció sobre els CIE a Barcelona, coincidint amb el proper 18 de desembre, Dia del Migrant. Per aquest cap de setmana s’han preparat taules rodones, debats, tallers i també la manifestació Rodegem el CIE, que el proper dissabte 15 de desembre a les 17h a Plaça Espanya.

Us animem a llegir el manifest Rodegem els CIE i a participar de les jornades. Podreu seguir les jornades en directe, en streaming, i també a través de les xarxes socials com Twitter, amb el hashtag #JornadasCIE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: