13D: No al tancament de l’SCAI

El proper dimarts 13 de desembre a les 18h la Plataforma en defensa de l’SCAI (Servei Ciutadà d’Acollida a l’Immigrant) ha convocat a tota la ciutadania a la Plaça Sant Roc de Sabadell per aturar el tancament de l’SCAI.

Coincidint amb el Ple municipal on es decidiran els pressupostos per a l’any 2012, es vol demanar al govern local que reconsideri la opció de finançar novament l’entitat, per tal que l’SCAI pugui seguir oferint l’assessorament legal, el suport i l’atenció integral a les persones immigrades de Sabadell, així com també amb el projecte residencial SCAI-EMAÚS, el proper any 2012.

Recordem que l’SCAI és, actualment, un servei públic i únic a la ciutat en l’atenció de les persones immigrades. Assessora unes 18.000 persones anualment i compta amb més de 18 anys d’experiència. Amb tot aquest temps, el model d’atenció i acollida integral de l’SCAI ha esdevingut un referent per al col·lectiu immigrant a Sabadell.

Per a més informació, adjuntem el manifest, signat per més de 60 entitats de la ciutat – i també per Entesa per Sabadell, ERC Sabadell i Iniciativa per Catalunya-Verds, així com la carta de suport del voluntariat de l’SCAI.
Participeu-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: