Unitat contra el Feixisme es presenta a Sabadell

El proper divendres 11 de març a les 20:00h, el nou col·lectiu Unitat contra el Feixisme i el Racisme de Sabadell presentaran el  llibre antifeixista No pasaran…aunque lleven trajes a l’Espai Àgora de Sabadell, amb la participació de Martí Marín, Txell Bru i . La intenció es fomentar un debat actiu i obert després de la presentació, de manera que es puguin discutir quines linies d’acció es poden prendre per tal de frenar partits feixistes com PxC, que amb 75.000 vots a Catalunya a les darreres eleccions representan el primer pas perquè partits d’ideologia obertament racista entrin al Parlamaent català.

Seguidament us oferim  més informació sobre la presentació d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme a Sabadell

A les últimes eleccions autonòmiques, més de 75 mil persones van votar per Plataforma per Catalunya, una organització dirigida per un home que diu que “porta l’àguila al cor”, un home que col·labora amb dirigents nazis europeus, hereus dels responsables de l’Holocaust i l’extermini. També va ser preocupant la pujada en més de 1,6 punts del PP, després de la seva campanya obertament racista.

De mantenir la dinàmica actual, les eleccions municipals del 22 de maig instal·laran regidors feixistes i xenòfobs a ajuntaments arreu del país. No volem pensar quin efecte nociu això tindria per a la vida democràtica de Catalunya. Aquest país ja va patir quatre dècades de franquisme. La majoria de la població de Catalunya no vol que els feixistes tornin a prendre el poder a cap municipi, per molt que menteixin i es disfressin de demòcrates. Podem aturar-los, però només si actuem de forma unitària i amb urgència, per destapar la naturalesa real dels que promouen l’odi racista per guanyar vots. Ja hi ha grups locals d’Unitat contra el feixisme i el racisme a diversos municipis i comarques arreu de Catalunya, però fa falta la participació de molta més gent.

“Enseñen a los niños a ser preguntones, para que, pidiendo el porqué de lo que se les manda hacer, se acostumbren a obedecer a la razón: no a la autoridad, como los limitados, ni a la costumbre como los estúpidos.”   Simón Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: