L’OIS publica la seva col·laboració amb el Consell d’Europa

La majoria de la població immigrada consultada se sent ben acollida a Sabadell. Aquesta és una de les diverses conclusions que es poden trobar en l’aportació realitzada per l‘OIS, fruit de la col·laboració en l’estudi impulsat pel Consell d’Europa, Guia per assolir una major Cohesió Social en una Europa multicultural, per superar els estereotips sobre els immigrants i els seus descendents. Les conclusions de l’aportació de l’OIS ja són accessibles a través d’aquesta web.

La recerca de l’OIS, Estereotips i Immigració. Qüestionari sobre els prejudicis viscuts per les persones immigrades i d’origen estranger a Sabadell, s’ha basat en l’adaptació, distribució, realització i anàlisi d’una enquesta desenvolupada pel Consell d’Europa amb l’objectiu d’analitzar quins són els estereotips envers la població immigrada i com són percebuts pels nouvinguts. La recerca, que també s’ha desenvolupat en d’altres ciutats europees, vol contribuir a crear eines per combatre els tòpics i prejudicis de la població majoritària respecte la nova ciutadania.

Descarregar la síntesi de les conclusions de la recerca Stereotypes and inmigration (disponible en català)

Descarregar la nota de premsa amb les principals conclusions (disponible en català)

Si es esteu interessants en la recerca íntegre (disponible en anglès), podeu posar-vos en contacte amb l’equip de l’OIS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: